Groepshuis met kantine

Sfeervol groepshuis inclusief verblijfsruimte (kantine) voor maximaal 60 personen

De groepsaccommodatie (het groepshuis) van camping de La Gileppe is bijzonder sfeervol en heeft 2 slaapzalen voorzien van stapelbedden en te huur het hele jaar door!!

Het groepshuis is verwarmd. Dat biedt voor groepen de mogelijkheid om alle seizoenen en zeker in de herfst- en winterperiode een week of weekend onze gast te zijn. Het unieke van het groepshuis en de camping is de ligging in de prachtige omgeving nabij het stuwmeer van De Gileppe. Elk seizoen is weer anders. Met name in de herfst en de winter is het groepshuis de ideale uitvalsbasis voor (sneeuw)wandelingen en stoere groepsactiviteiten. Ook het voorjaar biedt het landschap, met het lichtgroene blad van de Beuk, een frisse aanblik.

In de 2 slaapzalen kunnen maximaal 30 personen slapen. In totaal dus 60 slaapplaatsen. De slaapzalenzalen zijn afzonderlijk van elkaar te huren. U dient zelf dekens, slaapzak en kussens mee te nemen.

Verder is het mogelijk om de verblijfsruimte te huren. Dit kan alleen in combinatie met een slaapzaal. Naast voldoende tafels banken en stoelen is een houtkachel en een kleine keuken aanwezig. In deze keuken zit een 4-pits gasfornuis, een grote koelkast en een aanrecht. Alle kookbenodigdheden zijn in de keuken aanwezig. U kunt dus zo aan de slag.

Van ons groepshuis maken groepen uit Nederland en België gebruikt. Chiro, de Gidsen, KLJ, KAJ, Scouting, JongNL, voetbalteams, vriendenclubs, motorclubs, Mountainbike- en wielerclubs en schaatsteams maken, in alle seizoenen, gebruik van het groepshuis.

Groepen kiezen Camping de La Gileppe vanwege de gunstige ligging, de prachtige omgeving, de (buitensport)activiteiten die de camping aanbiedt, de gastvrijheid, het restaurant met betaalbare lekkernijen, het gezellige cafe en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

groepsaccommodatie1

groepsaccommodatie2

groepsaccommodatie3

groepsaccommodatie4